(MOBILVERSJON- trykk på strekene ovenfor for å komme til menyen på nettstedet) 

Det kan også anbefales å ta en tur i Juletreskogen når mørket kommer smygende, området er opplyst til kl.23.00, ta på en hodelykt og jakt på ditt eget spesielle Juletre !
Hogg ditt eget Juletre i vår egen Juletreskog på Solli i Asker.

Vi planter juletrær hvert år i vår egen skog, så nå kan du lete etter årets Juletre i vår egen Juletreskog.

Trærne er Klassisk Norsk Gran, økologisk dyrket, plantet i skogsterreng (ikke på ett jorde). Det er sentvoksende Juletrær som alle blir forskjellige i fasong. Vi har også noe Furu, stedbunden Solli Furu, rustikke trær med særpreg.

Gå en tur rundt i juletreskogen , nyt naturen og roen, kjenn duften av gran og let etter akkurat ditt spesielle tre og hugg det selv. 

Husk du får ikke ferskere tre enn du hugger selv !

Prøv  Klassisk Norsk Gran som Juletre i år !

KLASSISK NORSK GRAN er det mange forbinder med Jul og tradisjoner. For mange blir det ikke jul uten den nydelige duften av gran. Mange mener at granen mister i overkant mange barnåler, mye av årsaken til dette er at Juletreet er hugget for tidlig hos produsent. Det er fullt mulig å lykkes med Klassisk Norsk Gran Juletre uten at den mister for mange barnåler, følg våre enkle tips.

Følg våre enkle TIPS for ett HOLDBART og FINT JULETRE !

TIPS - STELL av JULETREET !

 Hvis det er kaldere enn 3 minusgrader , akklimatiser treet 1 døgn før du tar det inn i stua. Sett treet i en bøtte med vann i en bod/garasje (som er kaldere enn innetemperatur) og la det stå der ett døgn.

Før du tar Juletreet inn i stua, skjær ett friskt snitt av stammen minimum 2 cm, så treet klarer å trekke til seg vann.

Sett treet i juletrefoten og fyll på med varmt vann, HUSK at første gang du fyller i foten skal vannet helst være svært varmt 60-70 grader.

Etterfyll med friskt vann hver dag i Juletrefoten, Juletreet kan trekke mye vann og særlig første døgnet etter at du har tatt det inn.

 

Vi har også noen furu Juletre , økologisk dyrket stedbunden Solli Furu. Str. opptil 2 meter i år.